Omalovánky k vytištění Elsa

Ahoj děti! Víme, jak moc jste si oblíbili Annu, Elsu, Olafa, Kristoffa a další postavy z oblíbené animované pohádky Frozen. Proto jsme si pro Vás připravili zábavu na dlouhé hodiny ve formě omalovánek k vytištění právě s nimi. 

Tiskněte, vybarvujte a bavte se s omalovánkami k vytištění Frozen!

Frozen, nebo také Ledové Království, je animovaný příběh vytvořený pod taktovkou společnosti Walta Disneye, který si od svého vydání v roce 2013 získal oblibu dětí po celém světě. Tvůrci Frozen našli pro tento příběh inspiraci v pohádce o ledové královně Dánského spisovatele Hanse Christiana Andersena.

Frozen vypráví o dobrodružství princezny Anny, která se s pomocí svých přátel Kristoffa, sněhuláka Olafa a soba Svena snaží najít svou sestru Elsu a zachránit tak království od věčné zimy. 

Omalovánky k vytištění, které jsme Vám zde připravili, Vás zatáhnou do světa zmrzlého světa Frozen. Prožijte příběh vašich oblíbených princezen Anny a Elsy s našimi omalovánkami k vytištění zdarma! 

Napište nám na Facebook o další omalovánky. Rádi Vám vyhovíme. V záložce OMALOVÁNKY najdete spoustu zajímavých námětů k vybarvování. Víme totiž, že omalovánky k vytištění Frozen Vám rozhodně nebudou stačit. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *