Omalovánky k vytisknutí Mimoni


Ahoj děti! Protože víme, jak moc jste si oblíbili malé žluté mužíčky, kteří si přezdívají mimoni, připravili jsme si pro Vás k vytisknutí několik omalovánek. 

Na této stránce najdete jak mimoně v různých kostýmech, tak i omalovánky postav z filmů Já padouch. Tiskněte omalovánky s Gruem, Agnes, Margo, Edith a nebo s Vektorem. Ou jééé! 

Popadněte pastelky a bavte se s našimi mimoňími omalovánkami k vytisknutí!

Mimoni jsou na světě déle než lidé. Od samého počátku jejich existence na planetě Zemi chtějí jen jediné: sloužit tomu největšímu padouchovi. Nejdříve sloužili dinosaurům, poté se rozhodli sloužit lidským padouchům. Nesetkali se s pochopením, a tak se na nějakou dobu odebrali do ústraní. Chybělo jim ale někomu pomáhat, a tak se pár z nich vydává na cestu. A dále už to všichni známe ne? 

Proč právě mimoni? Mimoni měli být původně lidé, ale díky omezenému rozpočtu studia vznikli právě tito žlutí ňoumové. Inspirací pro mimoně byli například umpa-lumpové z Williho Wonky a nebo jawové ze Star Wars

Mimoni se od sebe liší vzhledem. přesto jich ve filmu Já padouch bylo na plátně v jednu chvíli vidět 10 a půl tisíce.

My sice nemáme k dispozici omalovánky se všemi 10 a půl tisíci mimoňi, ale pokusili jsme se Vám zde nashromáždit omalovánky k vytisknutí s těmi nejzajímavějšími. 

Napište nám o další omalovánky. Rádi Vám vyhovíme. Nabízíme Vám i různé jiné omalovánky, protože víme, že mimoňí omalovánky k vytisknutí Vám rozhodně nebudou stačit. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *