Omalovánky k vytisknutí Pes

Zdravíme všechny milovníky psů. Pokud máte rádi vybarvování omalovánek, a zároveň máte slabost pro tyto čtyřnohé  kamarády, pak jste zde na správném místě!

Na této stránce jsme si pro Vás připravili omalovánky k vytištění s různými plemeny psů. Zároveň jsou některé z omalovánek více pohádkové a jiné realističtější, protože nám záleží na tom, aby si zde přišel na své každý.

Všechny omalovánky jsou jako obvykle k vytisknutí zcela ZDARMA. Poté už stačí jen popadnout pastelky a můžete si každou z omalovánek přizpůsobit své vlastní fantazii!

Přejeme příjemnou zábavu s našimi psími omalovánkami k vytištění!

Psi jsou věrnými přáteli člověka již 23 tisíc let. Za tuto neobyčejně dlouhou dobu bylo za různými účely vyšlechtěno velké množství plemen psů rozličných velikostí, barev nebo třeba povah.  Na celém světě existuje přes 400 různých plemen psů. 

Věděli jste, že pes dokáže zachytit milionkrát slabší pach než člověk? Dalším zajímavým faktem může být třeba to, že psi před ulehnutím hrabou nohama a točí se dokolečka. Je to pozůstatek z doby, kdy si v divočině museli ušlapat trávu.

A jaké je vaše oblíbené psí plemeno? Doufáme, že si z našich omalovánek k vytisknutí vyberete každý psíčkař! 

Napište nám o další omalovánky. Rádi Vám vyhovíme. Nabízíme Vám rozsáhlou knihovnu omalovánek, protože víme, že omalovánky k vytisknutí se psy Vám rozhodně nebudou stačit. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *